Tratamentul total al cancerului

By | December 14, 2012

Fiecare fiinţă umană este atât de complexă şi diferă atât de mult de o alta încât nu există doctor în lume care să poată spune că a înţeles complet toate fiinţele umane, sau că are o metodă de diagnostic şi tratament infailibilă.
După părerea mea, nici un doctor nu poate pretinde că doar el poate ajuta.
Dacă doctorii ar putea ajuta pe oricine, fapt ce ar fi minunat, atunci, cred eu, nimeni n-ar mai consulta vreodată un aşa-numit vraci. Chiar şi unii medici, când au fost grav bolnavi, pentru o lungă perioadă de timp, şi nici ei şi nici alţi medici colegi de-ai lor n-au putut să-i ajute, au consultat de asemenea aşa-numiţii „vraci-neortodocşi”, practicieni non-medicali, sau homeopaţi.
Dacă un practician „non-ortodox” tratează oameni bolnavi doar de dragul banilor, atunci el este un şarlatan. Dar, dacă o face pentru a-i ajuta, atunci este într-adevăr un binefăcător şi…, dacă vrea să ajute cu adevărat, el trebuie să fie un bun observator şi întotdeauna gata să înveţe şi să studieze.
Un tratament al cancerului, realizat conform instrucţiunilor din această carte, nu costă aproape nimic. În ultimă instanţă, pe parcursul dietei cu sucuri, nici pe mâncare nu se cheltuiesc prea mulţi bani. Faceţi comparaţie cu costul medicamentelor sau cu cel al unei operaţii!
Până în 1990, au fost vindecaţi aproximativ 45.000 (valoare probabil sub-estimativă) de bolnavi de cancer, sau de boli aparent incurabile! Dacă aşa-numita mişcare pentru cercetări asupra cancerului şi şcolile academice de medicină convenţională ar fi studiat alături de mine şi nu s-ar fi orientat împotriva mea, ar fi existat probabil peste un milion de cazuri vindecate.
Directorul unei clinici m-a prezentat pacienţilor vindecaţi, cu remarca: „Datorită cărţii dumneavoastră şi dietei cu sucuri.”
Renumitul vindecător german R. Hoffman scria1 despre cancer, numind mica mea carte, una dintre cele mai mari scrieri în domeniu ale secolului.
Bruno Vonarburg2, spunea că oamenii vor vorbi despre cartea mea secole de-a rândul, mai ales datorită modalităţii de Tratament Total al Cancerului. Este semnificativ faptul că oameni de o asemenea valoare fac astfel de afirmaţii.
Scopul meu este nu numai de a servi persoanele bolnave de aici şi din multe alte ţări, dar şi serviciile de sănătate, care pot astfel să economisească bani şi să devină mai ieftine.
Chiar şi fermierii care-mi urmează instrucţiunile vor avea de câştigat!

Documentul complet: http://vindecare-cancer.afacereamea.ro/wp-content/uploads/7774044-Rudolf-Breuss-Tratamentul-Total-Al-Cancerului.pdf

 

Sursa: vindecare-cancer.afacereamea.ro

Leave a Reply